کسب درآمد به دلار

با توجه به اینکه ارزش پول ما خیلی کم شده ، یکی از بهترین و هوشمندانه ترین راه های کسب درآمد در حال حاضر،اینه که به هر شکلی شده بتونیم یه درآمد بر حسب دلار بدست بیاریم . شاید بپرسید واقعا همچین چیزی ممکنه ؟!! چرا که نه ، خیلیا توی ایران دارن از این طریق پول در میارن. فرض کنین شما از طریق اینترنت روزی فقط ده الی بیست دلار کاسبی کنین و این پول رو به راحتی به ریال تحویل بگیرین، کمه ؟ این رقم برای آمریکایی ها که درآمدشون به دلار هست  شاید به چشم نیاد،ولی برای ما ایرانیا چند برابر درامد یه کارمند هست و توی این اوضاع میتونه خیلی بهمون کمک کنه . فک کنین اگه فقط روزی ده دلار کاسبی کنین میشه ماهی چهار ملیون تومن !! این رقم عجیبی نیست به دلار . البته خیلی بیشتر از اینا میشه در آورد. ما راه های مختلفی رو تست کردیم و چندین روش که بدون هزینه ی اولیه یا با هزینه ی خیلی پایین توی ایران عملی هست رو انجام دادیم و نتیجه گرفتیم .

۱- کسب درآمد از طریق بیت کوین

این کار چندین روش داره.از جمله خرید دستگاه های ماینر و اتصال دستگاه به کیف پول شخصی،که حداقل ده میلیون تومن هزینه داره و اگه برق ارزون یا مجانی دارید خیلی خوبه و پیشنهاد میکنم بهتون.

روش بعد اینه که نمودار های تغییرات بیتکوین رو دنبال کنین و بر اساس یک سری پیش بینی ها، زمانی که بیتکوین قیمتش میاد پایین خرید کنین و زمانی که رفت بالا بفروشید،البته میتونین روی ارز های دیگه هم کار کنین و اون هارو تبدیلش کنین به بیتکوین.

 

۲- فعالیت در سایت های فریلنسری

 

شاید خیلیاتون اسم فریلنسر رو شنیده باشید ، افرادی که به صورت آزاد و غیر وابسته به شرکت و کمپانی خاصی برای افراد دیگر کار میکنن ، بهشون فریلنسر میگن. داخل این سایت ها افرادی بعنوان کارفرما ، یک پروژه را در خواست میدن.این پروژه میتونه ترجمه ی یک متن به انگلیسی باشه یا برنامه نویسی یک اپ یا طراحی سایت و …

به محض اینکه فردی درخواست پروژه بده،این پروژه و مقدار هزینه ای که کارفرما میتونه پرداخت کنه ، داخل سایت قرار میگیره و فریلنسر ها میتونن برن و برای انجام پروژه یک قیمت پیشنهادی بدن. کارفرما هم بعد از دریافت پیشنهاد های قیمت و بررسی رزومه ی افراد پیشنهاد دهنده، یک یا چند نفر رو بعنوان فریلنسر انجام دهنده ی پروژه ی خودش انتخاب میکنه.

نمونه ای از سایت های فریلنسینگ داخل ایران
۱-            سایت پونیشا به آدرس ponisha.ir

۲-           سایت پارسکدرز به آدرس parscoders.com

۳-            سایت انجام پروژه های ترجمه ای مترجم به آدرس https://emotarjem.com

۴-            سایت برون سپاری پروژه کاریتو به آدرس https://karito.ir

۵-            سایت تایپیران http://www.typeiran.com

۶-            سایت دورکاری http://www.doorkar.com

۷-            سایت انجام پروژه های تایپِ ایران تایپ به آدرس https://irantype.ir

۸-            سایت ورکفا http://www.workfa.com

من خودم چندین بار بعنوان کارفرما از سایت پونیشا استفاده کردم و نتایج خوبی بدست آوردم.

این سایت ها برای ایرانی ها ساخته شده چون پرداختش به ریال هست و از سایت کشور ها نمیتونن پروژه سفارش بدن .

پیشنهاد من به شما فعالیت در سایت های فریلنسری خارجی هست.چرا؟
چون درآمدش چندین برابر سایت های داخلی هست. اگر در زمینه ی خاصی مهارت دارید حتما به این سایت ها سر بزنین و پروژه های مختلف رو ببینین.

 

Guru.com

 

گورو با ۳ میلیون عضو در سراسر جهان . حتما داخل این سایت عضو بشید.در همه زمینه های برنامه نویسی و الکترونیک و کامپیوتر،پروژه برای فریلنسر داره.

 

Upwork

 

یکی از بزرگترین سایت های جذب فریلنسر در خارج از کشور می باشد که دارای بیش از ۱۲ میلیون فریلنسر و بیش از ۵ میلیون مشتری است.

 

Freelancer.com

 

سایت Freelancer برای مشتریان این امکان را فراهم می کند تا پروژه های خود را ارسال و تعدادی از مزایده ها را انتخاب کنند. درحالیکه جمعیت آن بیش از ۱۶ میلیون کاربر فرصت کار برای انجام کار را فراهم می کند، پرداخت هزینه های اولیه سایت می تواند به ویژه برای کاربرانی که برای اولین بار استفاده می کنند، کمی دشوار باشد.

 

Fiverr

 

Fiverr  با قیمت ورودی ۵ دلار برای فروش خدمات، کار و یا سرویس توسط فری لنسرها می باشد؛ از طراحی گرفته تا رسانه های اجتماعی.

 

۹۹designs

 

۹۹designs به شما این امکان را می دهد تا مسابقات طراحی را با توجه به نیازهای خود اجرا کنید و سپس طرح برنده را انتخاب نمائید. این سایت به شما امکان ارزیابی تعداد زیادی از گزینه ها را می دهد، با این مزیت که شما با انواع گزینه های خلاقانه برای کار خود مواجه می شوید.

 

Proz.com

 

یکی از معتبرترین سایت های فریلنسر خارجی ، Proz می باشد. اعضای سایت Proz.com را مجموعه ای از مترجمان آماتور و حرفه ای تشکیل می دهد که بیش از ۸۵۰۰۰۰ عضو دارد.

 

translated.net

 

سایت translated.net یکی از بهترین سایت های معتبر در زمینه ترجمه می باشد که ترجمه بیش از صد زبان رسمی را انجام می دهد.

 

در عضویت این سایت ها باید به چند نکته دقت کنین

۱- در اکثر سایت های فریلنسینگ خارجی، آیپی ایران بلاک هست و باید موقع عضویت از vpn یا فیل-تر شکن استفاده کنین.

۲- بعضی سایت ها مثل Freelancer.com نیاز به تشخیص هویت چند مرحله ای دارن تا حساب کاربری تون رو فعال کنن.مثلا یک فیش بانکی با اسم و آدرس خودتون میخوان و تصویری از صفحه ی پاسپورت شما.

۳- پرداخت اکثر سایت ها به paypal هست که باید از سایت های صرافی استفاده کنین برای دریافت پول.پیشنهاد من سایت payment24  هست.خودم قبلا چندبار برای خرید خارجی استفاده کردم و راضی ام ازش.

۴- به هیچ وجه در موقع ثبت نام نامی از ایران و حتی شماره تماس ایران ذکر نکنین چون اگه متوجه بشن از ایران فعالیت میکنین به راحتی میتونن حسابتون رو بلاک کنن.این سایت ها با ایرانی بودن شما مشکل ندارن،با اینکه از داخل ایران فعالیت کنین مخالف هستن.در واقع کشور ایران تحریمه نه ایرانی ها.یعنی اگر کشورتون رو غیر ایران وارد کردین و ازتون پاسپورت بخوان و داخل پاسپورت نوشته باشه ایرانی، ایرادی نداره .اگر هم گیر دادن میتونین به بخش پشتیبانی بگید من فقط اونجا بدنیا اومدم محل زندگیم جای دیگس.(ولی واقعا جای تاسف هست که از کشور هایی مثل افغانستان و پاکستان و عربستان میشه عضو شد و فعالیت کرد.)

۵- رزومه ی خوب و کامل از خودتون وارد کنین چون کارفرما بعد از اینکه درخواست دادید، حتما پروفایل شما رو چک میکنه.

۶- بعد از گرفتن پروژه حتما طی روز هایی که دارید کار رو انجام میدین ،به کار فرما گزارش بدین که فلان بخش انجام شده و اینقدر دیگه مونده،چون کارفرما میخواد بدونه که شما کارتون رو خوب دارید انجام میدین و باید حس خوبی درش ایجاد کنین تا بعد انجام پروژه بهتون امتیاز بده.این امتیاز برای گرفتن پروژه های بعدی بدردتون میخوره.حتی ممکنه کارفرما دفعه ی بعد مستقیم برای شما پروژه ایجاد کنه که این خیلی به نفع شماست.

۷- در اکثر سایت ها با پروفایل های رایگان، محدودیت پیشنهاد دارید.مثلا در ماه ده تا بیشتر نمیتونین پیشنهاد قیمت به کارفرما بدید.برای برداشتن محدودیت یک هزینه ی کمی باید پرداخت کنین تا بتونین مثلا پنجاه یا صدتا پیشنهاد بدید و در این صورت شانس گرفتن پروژه براتون بالاتر میره.برای پرداخت هزینه هم میتونین از سایت های صرافی آنلاین استفاده کنین و به راحتی این کار رو براتون انجام میدن.

 

من خودم از سایت guru.com بیشتر از بقیه خوشم میاد.سخت گیریش کمتره.همین که از یه آیپی دیگه وارد بشین کافیه.کشور خودتون رو هم میتونین آذربایجان یا پاکستان و هرجای دیگه بزنین.

چون هزینه ها به دلار پرداخت میشه،پروژه های کوچک هم به صرفه هستن برای ماها.مثلا چند روز پیش یه پروژه ی برنامه نویسی خیلی ساده که برای من شاید یکی دوروز وقت بگیره داخل سایت دیدم.قیمت ۲۵۰ الی ۵۰۰ دلار اگه به تومان تبدیل بشه ،میشه دو سه برابر حقوق یه کارمند داخل ایران.با توجه به ارزش پول ما هرروز داره کمتر میشه، فعالیت داخل این سایت ها میتونه آینده ی خوبی براتون رقم بزنه.

فقط حواستون باشه که رزومه ی خوبی به انگلیسی داخل پروفایل خودتون وارد کنین و با کارفرما خیلی خوب برخورد کنین.نیاز نیست که زبانتون در حد تافل باشه ، طرف ببینه شما از کشور غیر انگلیسی زبان هستین باهاتون راه میاد.

خودتون هم میتونین سایت های بیشتر پیدا کنین.اگه سایتی بود که پرداخت به وب مانی یا پرفکت مانی داشت،یه مرحله جلو میفتین.چون این دو حساب رو میتونین به راحتی داخل نت بدون هزینه افتتاح کنین .

 

8

دیدگاه ها (12)

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
خواستم بگم خیلی به کار میاد اطلاعاتی که دادید حداقل واسه من که زیاد آشنایی نداشتم, سپاس.

خواهش میکنم. باعث افتخار ماست.

سلام وقتتون به خیر. ببخشید واسه برداشت پول به چه شکل باید عمل کرد؟ کلا نمیدونم اگه ی توضیح کامل بدید ممنون میشم. مچکر

سایت guru جدیدا در تایید هویت یکم سخت گیر شدن. با ایرانی بودن مشکل ندارند ولی با لوکیشن ایران مشکل دارن. یعنی اگه بتونین مدارک احراز هویت منطقه مسکونی و قبض برق و این مراحل رو رد کنید، سر مسئله ی پرداخت مشکلی ندارن زیاد.میتونین یه حساب پی پال حتی به نام یک فرد دیگر معرفی کنید. یک سری صرافی های آنلاین ایرانی هستن که برای ایرانی ها حساب پی پال در کشور های همسایه میسازن.یا اینکه میتونید مستقیم از حساب پی پال خود همون سایتها استفاده کنید.

برداشت پول از سایت مثلا guru منظورم بود. مرسی

من از افغانستانم و انشاالله که بتوانم داخل این سایت ها کار بکنم…..
جهان سپاس بابت معلومات تان….

ممنون از اینکه به وب سایت ما اومدین. حتما همینطوره .اگه بخواین و تلاش کنین به راحتی میتونین فعالیت کنین.

امیرحسین عبداللهی

سلام
الان برای یک افغانی مقیم ایران شما کدوم سایت رو پیشنهاد میدید؟
آشنا توی افغانستان دارم

باید اول از همه ببینید که کدوم یک از سایت ها افغانستان رو توی لیست خودشون دارن. اگه از اون بابت مشکلی نبود میتونین سایت guru یا upwork رو انتخاب کنین برای فعالیت.

خیلی عالی و ممنون از مطلب خوبت. من ماهیانه تا ۲۰۰ دلار هم از فایور درآوردم البته الان خیلی سخت شده چون متقاضی رفته بالا. اما یک گله‌ای از شما دارم که چرا میگید متاسفانه از افغانستان و … میشه عضو شد. شاید برداشت من اشتباه بوده البته. حساسیتم هم به خاطر اینه که اهل افغانستانم و داخل ایران زندگی میکنم. افغانستان روابط سیاسی و دیپلماتیک خیلی خوبی با کشورها داره و درسته که جنگه، اما امکانات بسیار بالایی لابه لای ویرانی های جنگ داره. مثلا پرداخت خود من به حساب پی پلی هست که در افغناستان ساختم. هرچند که کریدت و مستر کارت هم به راحتی با افغانستان همکاری دارند. اما مهم مطلب شما بود که آشنایی خوبی به اونایی که نمیدونن داشتو مرسی

محمد جان ممنون از اینکه این مطلب وب سایت من رو مطالعه کردی . شاید منظورم رو بد رسوندم، باید می گفتم متاسفانه در ایران نمیشه حساب پی پال باز کرد.در واقع تاسفم برای ایران بود نه افغانستان. به هر حال عذر میخوام .

سلام دوستان من در کانال یوتیوبی خودم (Asal kavusi) تجربه ام رو از فعالیت در سایت های فریلنسری خارجی منتشر کردم. خوشحال میشم ویدیوم رو ببینید و اگه سوالی بود پاسخگو باشم.
https://youtu.be/IOhCYsAJeH0

گذاشتن یک دیدگاه